MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Proces utleniania tłuszczów wielonienasyconych sprawia, że...
fot. Pixabay

Unikaj takiego jedzenia. Jest wyjątkowo rakotwórcze! Te produkty spożywcze zwiększają ryzyko zachorowania na nowotwór

Smażone potrawy

Proces utleniania tłuszczów wielonienasyconych sprawia, że stają się dla nas niezdrowe, a nawet rakotwórcze! Szczególnie niebezpieczne dla zdrowia jest smażenie na oleju słonecznikowym i kukurydzianym. Należy wybierać oliwę z oliwek, olej kokosowy lub masło.

Kolejne rakotwórcze produkty --->

Zobacz również

Złote gody pary z Przemyśla [ZDJĘCIA]

Złote gody pary z Przemyśla [ZDJĘCIA]

Nowy punkt widokowy z imponującą panoramą Gdańska

Nowy punkt widokowy z imponującą panoramą Gdańska

Polecamy

Susza w Wielkopolsce? Rolnicy alarmują, a ekspert uspokaja: "nie ma o co się martwić"

Susza w Wielkopolsce? Rolnicy alarmują, a ekspert uspokaja: "nie ma o co się martwić"

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal